Bedrijfstuin

Prettig werken in een groene omgeving

Leven in een groene omgeving

Het leven in een groene omgeving heeft vele positieve effecten op onze gezondheid. Een groene omgeving bevordert de rust en het welzijn van mensen. Het biedt rust en ontspanning, ontlast stress en verbetert de concentratie.

Contact opnemen
Wij brengen uw ideeën tot leven

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het hebben van een bedrijfstuin. Het is een creatieve manier om het bedrijfscultuur te versterken, het milieu te verbeteren en de medewerkers te helpen zich beter te voelen en beter te presteren.

Vanuit uw ideeën en onze expertise komen we tot een praktisch uitgewerkt plan. We maken het ontwerp van de bedrijfs- of beleef tuin en voeren het plan ook uit op vakkundige wijze.

Bedrijfstuin

Bedrijfstuinen zijn een perfecte manier om wat rust en schoonheid te brengen aan uw werkplek. Of u nu wil genieten van de frisse lucht, een stukje afzondering zoekt of uw teamleden wil laten samenwerken met elkaar, met een bedrijfstuin zal u dit allemaal krijgen.

Bovendien zorgt het voor meer kleur en leven in het bedrijf waardoor de werknemers zich beter voelen en productiever werken. Een bedrijfstuin heeft ook veel milieuvriendelijke voordelen zoals het verminderen van stedelijke hitte-eilanden, het terugdringen van luchtvervuiling en het verhogen van de biodiversiteit.

Daarom Unigroen

Samenwerken met Unigroen betekent volledige ontzorging. We maken duidelijke afspraken en de uitvoering is van hoge kwaliteit.

Vakmanschap
Heldere afspraken
Volledige ontzorging

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze dienstverlening of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op.

Stuur een berichtBel 085 5000 445