Speelvoorziening

Kinderen veilig laten spelen in een groene omgeving

Speelvoorziening

De komst van speelvoorzieningen kan veel impact hebben op de omgeving. Hoewel het belangrijk is dat kinderen een plek hebben om onbezorgd te kunnen spelen, is het net zo belangrijk om te zorgen dat hun omgeving een groene, gezonde leefomgeving blijft. In de meeste gevallen is het daarom een vereiste dat speelvoorzieningen in overeenstemming worden gebracht met het bestaande landschap.

Contact opnemen
Een groene speelomgeving

Een groene omgeving heeft veel voordelen voor kinderen. In de eerste plaats biedt het contact met de natuur de kinderen de kans om de omgeving te leren begrijpen. Ze kunnen zich bewust worden van het belang van het beschermen van de natuur en het milieu. Daarnaast is het contact met de natuur ook goed voor hun geestelijke gezondheid.

Het ontwerp van de speelvoorziening

Het eerste dat gedaan moet worden is het kiezen van een geschikt ontwerp voor de speelvoorziening. Dit is afhankelijk van de locatie, de omgeving, het beschikbare budget en de persoonlijke smaak. Bij het kiezen van het juiste ontwerp moet u nadenken over de vorm, de vegetatie en de accessoires die u er wilt hebben. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de behoeften en interesses van de kinderen. Wij hebben hier veel ervaring mee en helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw speelvoorziening.

Aanleg

In overleg met u plannen we de werkzaamheden. Dat kan tijdens de schoolvakantie, of juist niet. Kinderen vinden het vaak leuk om ons team aan het werk te zien. Tijdens het gehele proces heeft u één aanspreekpunt. Zo voorkomen we miscommunicaties en kunnen we snel schakelen. Uiteraard mag u ook regelmatig komen kijken bij de werkzaamheden en onze vakmannen om advies vragen.

Daarom Unigroen

Samenwerken met Unigroen betekent volledige ontzorging. We maken duidelijke afspraken en de uitvoering is van hoge kwaliteit.

Vakmanschap
Heldere afspraken
Volledige ontzorging

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze dienstverlening of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op.

Stuur een berichtBel 085 5000 445